Formular de parteneriat

Prin asocierea dumneavoastră cu Conferințele Club Feroviar, veți avea acces la un public select de lideri de opinie, experți și specialiști din domeniu, cu care puteți interacționa și colabora pentru a vă dezvolta afacerea, proiectele și rețeaua de contacte.

Ca partener, veți avea ocazia să vă promovați produsele și serviciile în cadrul evenimentului nostru, să faceți prezentări, să sponsorizați sesiuni și să luați parte la sesiuni de networking exclusive cu alți lideri și specialiști din industria feroviară.

În plus, veți beneficia de o vizibilitate puternică și amplă a brandului dvs. în cadrul conferințelor noastre și de oportunități de promovare pe diverse canale, prin intermediul materialelor de promovare și al prezenței în mediul online și social media al Club Feroviar.

Nu ratați această oportunitate unică de a face parte dintr-un eveniment important pentru industria feroviară. 

 

Pentru a proteja confidențialitatea datelor tale personale, trebuie să fii de acord cu Politica noastră de confidențialitate conform Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR). Te rugăm să bifezi această căsuță dacă ești de acord cu aceste condiții.
Scroll to Top